We kunnen er niet omheen.  Om als voetbalclub een gezond beleid te kunnen voeren zijn er heel wat financiële middelen nodig.  De volledige organisatie van de club werkt op basis van de vrijwilligers van het hoofd- en jeugdbestuur.  Op evenementen kunnen we gelukkig ook rekenen op een schare trouwe sympathisanten die ons belangeloos bijstaan.

De vele leuke evenementen die we organiseren volstaan echter niet om alle kosten te dekken.  Daarom heeft ook KSV Pittem nood aan sponsoring.  We bieden diverse formules aan, van shirtsponsoring tot publiciteitspanelen aan het veld.

Wenst u ook een bijdrage te leveren die ons helpt bij de opbouw van de club van ons hart?  Aarzel dan niet om contact op te nemen met:

Andy Kindt

Kindt.andy@skynet.be