K.S.V. Pittem is ondanks corona niet blijven stilstaan en kon reeds 5 versterkingen aantrekken om hun ambitie kracht bij te zetten met het  oog op volgend seizoen.

Sander Kindt, Jens Vandaele en Mathew Vandenbossche komen over van tweedeprovincialer Dosko Kanegem.

Sander is spits en wist de laatste jaren vaak de weg naar het doel te vinden. Jens is een aalvlugge linkermiddenvelder met een neus voor doelpunten. Mathew was sinds korte tijd gestopt maar besloot zijn voetbalschoenen terug aan te trekken en wordt meestal uitgespeeld in het middenveld waarbij zijn techniek en ervaring  belangrijk zullen zijn. 

Emile Petitjean is de vierde nieuwkomer in onze club. Emile is een polyvalente middenvelder die overkomt van Ardooie. Hij kreeg zijn jeugdopleiding in Wingene waar hij ook woont. Emile is 23 jaar.

De vijfde en laatste transfer werd afgerond. Jarne Popelier is een 21 jarige rasechte Egemnaar die linkerflankverdediger is. Hij komt over van Meulebeke en deed zijn jeugd in Torhout en Deinze.

Graag melden we ook dat de huidige trainersstaf en nagenoeg de volledige spelerskern heeft bijgetekend voor het seizoen 2021-2022.

Aan iedereen veel succes gewenst!